به گزارش راهبرد معاصر؛ حجتالاسلام احمد سالک عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی درباره اظهارات اخیر حسن روحانی مبنی برگزاری رفراندوم و فرار از پاسخگویی عملکردش، گفت: انتخابات سال 98 و پس از آن انتخابات 1400 را در پیش روی خود داریم.
وی افزود: اهمیت برگزاری انتخابات اسفندماه سال جاری به اندازه انتخابات 1400 است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس، تصریح کرد: ایجاد دوقطبی در جامعه آفت برگزاری این دو انتخابات محسوب میشود که میتواند به وحدت امت ضربه بزند.
سالک گفت: هر نظامی برای خود ارکانی دارد و باید احترام به این ارکان از سوی متصدیان و مسئولان در اولویت ویژه قرار داشته باشد، ضمن اینکه اگر قرار باشد مسئولی مانند رئیس جمهور به رکن مهم شورای نگهبان حمله کند و مطالبی را علیه این نهاد انقلابی بیان کند که نباید برای تایید صلاحیتها سختگیری کنید و باید مجلس آینده به مانند مجلس دوره اول انقلاب که در آن منافقین هم در آن شرکت کرده بودند، باشد، باید به آقای روحانی متذکر شویم که بهتر است مروری بر قوانین قانون اساسی از ماده 90 به بعد داشته باشید.
وی خاطرنشان کرد: شورای نگهبان رکن اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که رسالتهای مهمی بر دوش خود دارد که البته این وظایف مندرج در قانون اساسی است، لذا رئیس جمهور باید به شورای نگهبان احترام گذاشته و سوژهای به دست دشمنان قسم خورده این انقلاب ندهند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس افزود: آقای روحانی برای چندمین بار است که موضوع رفراندوم را در سخنانشان مطرح کردند، لذا ما از او سوال میکنیم چه رفراندومی بهتر از این وجود دارد که مردم پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در زمان حضرت امام خمینی(ره) به نظام جمهوری اسلامی رای 98.2 درصدی دادند.
سالک گفت: در طی 40 سال اخیر به طور میانگین هر ساله یک انتخابات داشتیم و مردم به پای صندوقها آمده و به نامزدهای خود در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی، شوراهای شهر و روستا رای دادند.
وی افزود: طرح مسئله رفراندوم بوی دوقطبی کردن جامعه را میدهد که اصلا کار صحیحی از سوی رئیس جمهور نیست.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: به رئیس جمهور توصیه میکنیم که باید بیشتر به سمت وحدت ملت برود نه اینکه مسائلی از زبان وی جاری شده و ضمن دوقطبی کردن جامعه، خواستههای دشمنان را هم تامین کنند.
سالک خاطرنشان کرد: مشکل اصلی مردم بحث معیشتشان و بیکاری است. لذا رئیس جمهور باید بکوشد گرفتاری مردم را رفع کند. همچنین دولت باید آسیبهای فرهنگی و اجتماعی کشور را از بین ببرد.
وی گفت: اینکه رئیس جمهور ادعا کند ما 18 ماه سخت در کشور در دوران تحریمها داشتهایم قابل قبول است، اما وقتی ما شاهد بیکاری و دغدغههای معیشتی مردم، تورم و گرانی هستیم، نشاندهنده آن است که دولت کاری نکرده است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: 14 میلیارد دلار از سوی مجلس شورای اسلامی برای واردات کالاهای اساسی در نظر گرفته شده است و بنا داشتیم تا دغدغههای معیشتی مردم را در سال جاری رفع کنیم، اما دولت پاسخی برای اجرای این موضوع و انجام این اقدامات نداشته است.
سالک افزود: طرح موضوعات مختلف در اظهارات اخیر آقای روحانی نشاندهنده آن است که رئیس جمهور از پاسخگویی به عملکرد دولتش و افزایش بیکاری و دغدغههای معیشتی مردم در حال فرار است.
وی ادامه داد: دولت بر اساس قانون اساسی موظف است که به مردم و مجلس پاسخ بدهد که چه اقداماتی برای رفع مشکلات کشور انجام داده است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی ریلگذاری مناسبی را برای دولت به منظور رفع دغدغههای معیشتی و اقتصادی کشور و همچنین رفع بیکاری و رفع موانع تولید و ارتقا رشد و توسعه کشور داشته است، ضمن اینکه در زمینه افزایش تسهیلات برای تولیدکنندگان و بهبود قوانین کسب و کار در کشور نیز مصوباتی داشته است و بر همین اساس دست دولت برای حل و فصل مشکلات کشور باز بوده است، اما ما اقدام قاطعی از سوی دولت برای رفع دغدغههای مردم ندیدهایم.
سالک گفت: پرداختن آقای روحانی به مسائل انحرافی در سخنان اخیرشان در زمره دغدغههای مردم محسوب نمیشود، لذا بیان این اظهارات از زبان رئیس جمهور به مصلحت کشور نیست.
منبع: فارس